FAQ's

Voor meer informatie over veilig gebruik van onze apparaten klikt u op de link naar het instructiemateriaal: thermomix-basics.com/benelux.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +32 56 35 84 15.

FAQ's

Bij alles wat we doen staan de veiligheid en het welzijn van onze klanten voorop. Onder de naam ‘Thermomix Basics’ heeft Vorwerk Elektrowerke, de producent van de Thermomix, een wereldwijde instructiecampagne gelanceerd. Deze moet ervoor zorgen dat alle Thermomix-apparaten correct worden gebruikt, in overeenstemming met de richtlijnen van de producent en de handleiding. Net als bij alle keukenapparatuur en elektrische apparatuur is het belangrijk om de richtlijnen van de producent op te volgen en voorzichtig met de apparaten om te gaan.

Deze campagne is vooral bedoeld voor iedereen die de Thermomix TM31 gebruikt. Een belangrijk deel van de informatie uit de ‘Thermomix Basics’-campagne is echter ook van toepassing op de TM5.

U kunt de TM5 en de TM31 veilig gebruiken zolang u dat doet volgens de richtlijnen van de producent en de handleiding. De ‘Thermomix Basics’-campagne voegt alle relevante veiligheidsvoorschriften samen. Hebt u een Thermomix TM31? Zorg er dan voor dat de dichtingsring van het deksel van de mengbeker niet beschadigd of versleten is. Hij moet onmiddellijk worden vervangen als hij beschadigd of versleten is of ouder dan twee jaar. U kunt een nieuwe dichtingsring rechtstreeks bestellen via uw plaatselijke klantenservice of Thermomix online shop.